Intrebari frecvente


Cat costa un pachet de nunta?

Pentru a raspunde cat mai exact la aceasta intrebare am nevoie de cateva detalii cum ar fi:

  • orasul unde se desfasoara evenimentul (nuntile din afara orasului Bacau costa mai mult decat nuntile care se desfasoara in Bacau deoarece timpul alocat este mai mare si intervin si cheltuielile de transport)
  • ore de incepere (o nunta la care fotografiez 14 nu ore nu costa la fel cu una la care fotografiez 20 de ore. Uzura aparaturii este mai mare, materialul pentru editat este mai mult, timpul petrecut in fata calculatorului este mai mare)
  • daca doriti sau nu sedinta foto dupa nunta
  • locatia sedintei foto dupa nunta (de obicei ma deplasez in medie 100 de km pentru sedinta foto, locatia fiind aleasa de comun acord )

Sunteti singur in echipa?

Nu, mereu fotografiez cu un asistent pe care l-am format de-a lungul timpului. Prezenta lui la nunta este obligatorie deoarece ma ajuta sa fotografiez mai eficient, fotografiaza si el din alte unghiuri cu alte obiective, ma ajuta cu lumina cand trebuie si cum trebuie.

Cate fotografii primim si cate sunt editate?

In medie livrez 1300-1500 de fotografii toate editate. Cand spun editate ma refer la lumina, contrast, culoare, incadrare. Din punctul meu de vedere fotografia trebuie facuta buna din aparat si trebuie doar “atinsa” un pic la editare.

Aveti echipament de backup?

Sigur. Avem 3 aparate profesionale in echipa. Fiecare aparat stocheaza fotografiile pe 2 carduri simultan. Odata ajuns acasa copiem fotografiile in PC si automat pe alt server de backup pana cand intra in procesul de editare.

Faceti si video?

Nu. Multi considera ca foto-video merg impreuna la un eveniment intr-un singur pachet. Realitatea este ca foto si video sunt 2 servicii total separate, asa cum sunt formatia si cu decoratiunile. Sigur, ambele deservesc acelasi eveniment: nunta. Credem ca a face un lucru si bun este mai important decat a face 2 lucruri mediocre. Pentru servicii video avem desigur recomandari si colaboratori.